Техническият паспорт е задължителен,направете го полезен! Обадете ни се: + 359 878 828 007

инж. Антон Баков

инж. Антон Баков

С натрупания опит във всички сфери на строителството, инж. Антон Баков притежава значителни знания в областта на проектирането, резултат от дълга и задълбочена работа както в практическа, така и в ръководната страна на тази дейност. Започвайки кариерата си от най–ниските стъпала в изграждането на сгради и сградни инсталации, той продължава специализацията си с участие в работата по мащабни инвестиции като Посолство на Холандия в България, Балкан стар, Митсубиши мотърс, ТЕЦ Марица Изток и др.

В последствие той започва да ръководи проектирането на различни обекти, между които ваканционно селище в гр. Каварна, комплекс от затворен тип в гр. София, еднофамилни къщи, пречиствателни станции за отпадни води, реконструкции и др.

Наред с това, инж. Антон Баков има интереси, свързани с комфорта на обитание. Тези познания са подкрепени с опит в областта на установяване на параметрите на микроклимата в помещенията.

Получил бакалавърска и магистърска степен по Топло - и ядрена енергетика от ТУ София, втора магистърска степен по Управление на човешки ресурси от УНСС и сериозния практически опит, правят инж. Баков съвременен мениджър с многостранни и детайлни знания.

 

 

Добрият проект е основна предпоставка за добро строително решение!